FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Hírek a balatonról holnap is

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Kővágóörs blogja
Tengőd blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Ezekről (Lehet hogy más cím jóbb lenne?)

2004.09.08. 17:33 ivcsek

A blogírás Magyarországon még passzió számba megy, miközben az on-line műfajban magukat a blogban is reprezentáló szakemberek pénzt keresnek (s talán találnak is azzal), hogy megpróbálják rávenni az üzleti szférát, ne hagyják ki számításaikból e területet. Magam afelé tendálok, hogy megélhetési forrássá is tegyem bejegyzéseim halmazát, ha már annyi időmet elveszi. Hogyan? Majd elmondom innen a Balaton partjáról. A szezon derekén július 15-én jöttem és az itt feltáruló lehetőségekben nem csalatkoztam. (Azt persze mégsem írhatom, hogy jobb a helyzet, mint valaha… Azonban a realitásoknál maradva: inkább kecsegtető, mint reménytelen.) Mondom mindezt úgy, hogy május óta, az itt viszontlátott hírek semmi jóval nem biztattak, biztatnak… De fél éven belül változhatnak! Hiszek ugyanis az önszerveződés, a belátás erejében. Elégségesnek tűnik ehhez a települések döntéshozóinak, vállalkozóinak, és azoknak az összefogása, akik jobban szeretnek itt élni, lenni vendéglátóként és vendéglátottként, mint másutt. S hogy ebben egy, vagy nagyon sok blog hogyan fog, hogyan tud segíteni? Most ezen gondolkodom (ezért még egy-két napig, talán egy hétig ritkábban foglalom össze: mi is történt a Balatonon és vonzáskörzetében, de türelem, már érlelődik az ötlet: miként segíthet blogom a Balatonnak. Az elképzelésem a régi, alapjaiban mit sem változott, a megvalósítás hogyanja viszont sokat finomodott…)

Szólj hozzá!

& ajánlom még a BalatonBlogRendszer tagjait
itt gyűléseznek, mutatják legfrissebb posztjaikat! 

Címkék: ajánló balaton turizmus zöld zöldebb önkormányzó civil tájak, települések balaton & internet partvonali blogok tudástár étterem, vendéglő

A bejegyzés trackback címe:

https://kali.blog.hu/api/trackback/id/tr2442254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása