FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Hírek a balatonról holnap is

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Kővágóörs blogja
Tengőd blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Jó lenne tudni? Miért ne?

2004.06.07. 06:15 ivcsek

Sajnos ilyenkor hét elején elapadnak a hírek. Pedig kizárt dolog, hogy egy hétvégén, kevesebb említésre méltó esemény történik a Balatonon, mint egy hétköznapon. Arról van szó csupán, hogy az újságírók is pihenni próbálnak… aztán hétfőn utánajárnak, lejegyzik mi is volt az elmúlt napokban: kedden jellemzően két napra való reggeli hírt közlök ennek köszönhetően.
Nos, mindezek miatt remélem, előbb utóbb kialakul itt egy közösség, mely a zsurnalisztáktól függetlenül aktivizálja magát, tehát naprakészek leszünk… tudni fogjuk, melyik településen milyen volt a tegnapi rendezvény, sőt… Miért hagyatkoznánk csupán a hírgyártók közléseire? Engem személy szerint érdekelne, ki, hol mekkora halat fogott, milyen praktikákat vetett be, hiszen jó tudni ezekről, ha pecázni indul az ember. Jó lenne továbbá tudni, hova érdemes betérni: hol főznek jó kávét, melyik fagyaltozóban (hozzáadott érték!) szépek, kedvesek a pultos lányok, fiúk, melyik vendéglőben mit érdemes rendelni, melyik strandot válasszuk, és miért… És így tovább. Naponta közöljük az aktuális programokat, a vitorlásversenytől, az egyházzenei koncerteken át a kiállításokig. Jó lenne tudni például a hétvégén lezajlott vitorlásversenyeken ki nyert és miért, milyen volt a falunap, a borverseny, a juniálisMert ezekről, érthetetlen okból nem találni semmilyen információt, pedig… Programdömping van, nem lehet panaszra okunk, rossz időben sem kell unatkoznunk: ha helyben nem is, de a szomszéd településen, szemben a túlsó parton. Igen ám, de érdemes – ezekre ellátogatni?
Erről kellene meggyőzni magunkat, másokat.
Az is bizonyára sokakat érdekelne, például melyik híresség, hova jár nyaralni, hogy tölti szabadságát a parton… Merre és miért érdemes kirándulni, mit kell feltétlenül megnézni? Van tehát miről írni, fotót küldeni, MMS-t, SMS-t, e-mailt. Kérésre közvetlen hozzáférést biztosítok e felülethez is! Tehát: várom a jelentkezőket, tiszteletbeli tudósítóinkat! Blogtársakat.

Szólj hozzá!

& ajánlom még a BalatonBlogRendszer tagjait
itt gyűléseznek, mutatják legfrissebb posztjaikat! 

Címkék: hírek ajánló balaton horgász civil mindenmás balaton & internet balatoni bor fényképész étterem, vendéglő

A bejegyzés trackback címe:

https://kali.blog.hu/api/trackback/id/tr3742230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása