FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Hírek a balatonról holnap is

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Kővágóörs blogja
Tengőd blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Nem első nem utolsó

2006.07.29. 13:37 ivcsek

Azt azért nem reméltem, hogy megnyerem a "A hely szelleme" kategóriát, meg jobb is másodiknak lenni, amióta láttam a Tűzszekerek c. filmet, ahol Herold, v. hogy hívták, ugye nyer: ott ül az öltözőben és néz maga elé. Mert, utána a címet meg is kell védeni. Másodiknak lenni olyan, hogy akár lehettél volna utolsó, mégsem lettél és mégis ott vagy a dobogón,valljuk be jó érzés. Nem több, nem kevesebb. (100 méteren ma már századmásodpercek is... nekem a 800 volt kedvencem, 3000-en.)

Meghát nem érzed gagyinak, (a győztest mindig megszólják valamivel) érzed magad mögött a kifutott teljesítményt. Csupán negyedik nem szerettem volna ismét lenni.

Gratulálok a többieknek: szívesen olvasom őket. Remélem lesz mit.

Az is szép volt, hogy a születésnapom, pont az eredmény hirdetésre esett. Ezért is külön köszönet a rám szavazóknak. Mint régi motoros tudnom kéne, kampány nélkül nincs siker, de ez a blog évek múltán még izgalmasabb és tartalmasabb lesz!

Amúgy meg érdekelne mire jó egy ilyen elismerés? Egy napló viszont nagyon megérdemelte, a hely szelleme szempontjából: a kisvárosi nem nagyvárosias, és ezt évekóta gyönyörűen hozza, övé a legjobb blog szavazatom, bár bevallom innen a Balaton altájáról nincs annyi rálátásom, hogy rászánjak annyi letöltést, hogy… ezért szubjektív maradok .)

Akartam képet is feltenni, de most gyenge a térerő, lassú a feltőltés. Talán este :)

Csobáncnak vannak húsvéti szigeti motívumai, ha úgy akarom látni. Pedig csak a legerősebb, jól megépített részek lehettek. (Blogunk mint erős vár áll, mások romjai felett!)

Szólj hozzá!

& ajánlom még a BalatonBlogRendszer tagjait
itt gyűléseznek, mutatják legfrissebb posztjaikat! 

Címkék: hírek mindenmás szolg.közl

A bejegyzés trackback címe:

https://kali.blog.hu/api/trackback/id/tr442375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása