FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Hírek a balatonról holnap is

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Kővágóörs blogja
Tengőd blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Megszemélyesítés: két gyertya lángja ürügyén

2006.05.14. 09:29 ivcsek

Cseperedik: nagyjából percre pontosan két nap múlva lesz két éves az a BalatonBlog dolog.
Bevallom: nem várt gyerekként érkezett! Amennyiben igaza van Jókainak abban, hogy „a Balaton-vidék egy bájos menyasszony, ki vőlegényére vár, minden ponton új bájait tárja fel; mentül tovább nézzük, annál szebbnek látjuk...” akkor e szerelem áldásaként jött meg, s azóta mondhatom, így hármasban tényleg együtt dobog a szívünk.
Ahogy tőlem elvárható igyekszem mindent megadni a jövevénynek, napi több órát töltök vele, mégis hiába óvom, nem kerülik a gyerekbetegségek. Így van ez rendjén, cseperedvén át kell lépni ezeken a rontásokon.

Most éppen kirándulni készülünk. Úgy volt, hogy születésnapján, május 16-án indulunk körbejárni a tónak hátországát, de úgy ítélem jobb lesz várnunk ezzel egy-két hetet: hidegek még az éjszakák. Még megfáznánk. De ha úton leszünk, megmutatunk neki mindent, amit a világnak e szegletéről tudunk. Ő pedig rá fog csodálkozni néhány dologra, s mi is vele eszmélünk rá milyen fenséges ez a vidék. Megfáradván megpihenünk majd anyja ölén… Azon leszek, hogy készítsek erről fotókat is.
Ez irányba vesz fordulatot hát a következő hónapokban közös életünk.

Boldog szülinapot Balaton Blog!

Szólj hozzá!

& ajánlom még a BalatonBlogRendszer tagjait
itt gyűléseznek, mutatják legfrissebb posztjaikat! 

Címkék: balaton szolgalati kolemeny 2006

A bejegyzés trackback címe:

https://kali.blog.hu/api/trackback/id/tr542316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása