FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Hírek a balatonról holnap is

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Kővágóörs blogja
Tengőd blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Úszógumi, esőkabát és Balaton térkép

2006.06.02. 12:36 ivcsek


Na én semmiképp nem temetném még a magyar nyarat. Pedig azt mondják az okosok (meterolóusok), hogy enyhén tavaszias, (abból is az esős, hűvös) nyarunk lesz. (Ergo: húzzunk mint vadlibák, ha melegebbre vágyunk!) Esetleg, talán az augusztus már kiforrhatja magát, és végül marad a vénasszonyoknak a szeptember…

Egyrészt a jóslat nem feltételez folytatólagos, permanens rossz időt, csupán arra figyelmeztet, hogy az úszógumi mellé csomagoljuk el az esőkabátot, pulcsit is!

Másrészt

Mindenesetre, aki belföldön marad és a Balatont választja a nyári szabadságának helyszínéül lélekben jó ha felkészül: lehet hogy a „lemegyünk a strandra oszt’ elleszünk” opció nem bizonyul időtállónak.

Mit tehetünk? Felfedezhetjük a Balaton számunkra ezeddig rejtve maradt gyönyörűségeit. A tó hátországát. Száznál is több település és környéke kínálja magát látványosságaival természeti, épített és kulturális örökségével, pincéstől, vendéglőstől…

Ha már tipikus kiránduló idő várható, ragadjuk meg az alkalmat! Persze, ha az idő(nk) engedi pancsikoljunk is! Mégis valami azt súgja nekem, hogy az idén a tavajinál is több Balaton térkép fogy majd a trafikok polcairól. (Talán e blog címét is érdemes lesz elmenteni, az oldalsó kék mezőben ugyanis lasan az összes HÁTTÉRTELEPÜLÉSSEL kapcsolatos információ rendelkezésre áll!)
A várható programokat meg, mint most is, szintén összegereblyézzük ide.

Szólj hozzá!

& ajánlom még a BalatonBlogRendszer tagjait
itt gyűléseznek, mutatják legfrissebb posztjaikat! 

Címkék: balaton miújs? zöld zöldebb tájak, települések

A bejegyzés trackback címe:

https://kali.blog.hu/api/trackback/id/tr9242320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása